Geesa

geesaOver Geesa

“Wij houden van design, van de combinatie van een prachtig ontwerp met een functionele toepassing. Het is ons vak om 100% aandacht te geven aan de details van de badkamer en het toilet. Geesa doet dit al ruim 125 jaar. Het is onze hoofdactiviteit, het is onze passie”.

Geesa is marktleider in Nederland in het professionele segment (installateurs en badkamerspeciaalzaken) en toonaangevend in export naar nog eens 65 landen. Deze positie hebben we bereikt door consequent op kwaliteit in te zetten.AB

Die kwaliteit is van doorslaggevend belang gebleken de afgelopen jaren. Vandaar ook dat we op onze chroomproducten een garantie kunnen geven van maar liefst 12 jaar. Het assortiment wordt 100% ontwikkeld in Amersfoort. Geesa is gecertificeerd volgens de ISO 9001-2008 norm voor design, productie en levering van badkamer accessoires.

ABVan toen naar nu

In 1885 opgericht, dus anno nu, al ruim 125 jaar actief met badkameraccessoires.
Marktleider in Nederland in het professionele segment (installateurs en badkamerspeciaalzaken) en toonaangevend in export naar nog eens 65 landen. Deze positie hebben we bereikt door consequent op kwaliteit in te zetten.

Betrokken

We zijn betrokken en verantwoordelijk in de Opstelling2omgeving waarin we opereren.
Niet alleen proberen we onze voetafdruk op de aarde te minimaliseren, maar ook dichterbij huis, proberen we een uitstekende werkgever te zijn.Met een loyale en servicegerichte houding naar onze partners en afnemers.