Tegelwerken

Het tegelen in zwembaden, buitenmuren, terrassen, keukens of noemt u het maar op is door mijn ruime ervaring in het tegelen en de diverse scholingen die ik gevolgd heb geen enkel probleem.

Mijn huidige werk voor particulieren en bedrijven brengt mij vaak op de meest verschillende locaties en werk ik onder diverse omstandig heden. Dus bent u op zoek naar een tegelzetter voor uw wand, zwembad of wat u maar betegeld wilt hebben neemt u gerust contact met ons op.

 

Tegelen op kritische ondergronden !

Barsten in de tegelbekleding ontstaan meestal door vormveranderingen en barsten in de ondergrond. In vakkringen weet men nu dat beton en dekvloer bij het uitharden “krimpen” en dat vooral krimpende en verwarmde dekvloeren ook later nog vervormingen kunnen vertonen. Kritisch zijn met name alle materialen die relatief sterk bewegen ten opzichte van de harde tegel, bijvoorbeeld houten ondergronden, zoals spaan- of triplexplaten. Maar ook jonge cement- en anhydrietdekvloeren en alle verwarmde dekvloeren worden als kritisch beschouwd.

Als gecertificeerd Schlütersysteemverwerker ben ik geschoold om ervoor zorgt te dragen dat uw tegelwerk er na jaren nog mooie bij ligt of het nu uw Balkon, Zwembad, Terras , Badkamer, Toilet of Keuken is, ik kan er voor zorg dragen dat uw tegelwerk er perfect bij ligt.

Dus heeft u een moeilijke ondergrond en wilt u deze toch betegelen of heeft u scheuren in uw tegelwerk neemt u gerust contact met mij op.