Over ons

Een persoonlijke noot.

Inmiddels ben ik een vijftiger, gelukkig getrouwd en gezegend met 4 kinderen. Sinds 1989 ben ik met mijn gezin woonachtig op den Nul, waar ik me graag inzet voor de kleine dorpsgemeenschap en de voetbalvereniging SC.Overwetering.

In mijn vrije tijd besteed ik mijn tijd natuurlijk aan het gezin, maar daarnaast mag ik graag even naar de voetbal om een wedstrijdje te kijken en mountainbiken.Ik sta bekend als levensgenieter met een liefde voor lekker eten en drinken.

Professioneel.

Ik ben vanaf mijn opleiding werkzaam in de bouwwereld. Kleine en grotere verbouwingen, tegelwerken, badkamers, keukens, binnen- en buitenwerk, hierin heb ik inmiddels meer dan 20 jaar ervaring.

Een grote mate van zelfstandigheid is mij eigen, waarbij ik ruimschoots ervaring heb in het werken onder architectuur of vanuit bestek.
Ondanks deze ervaring blijf ik mijzelf bekwamen in nieuwe technieken door middel van scholing en cursussen.

KnipselWanneer ik u kan helpen met het inkopen van benodigdheden, adviseer ik u uitsluitend hoogwaardige materialen.
Wellicht heeft u zelf al een idee voor uw verbouwing of renovatie. Graag luister ik dan met u mee om u de mogelijkheid te geven uw idee te toetsen aan mijn ervaring.

 

Wilt u een mooie badkamer, vloer of aanbouw? Of heeft u zelf tijd tekort voor onderhoud van uw woning, schroom dan niet om mij te bellen. In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek zal ik u dan graag uitleggen hoe ik u van dienst kan zijn.

– Eugene Boxebeld