Sphinx

Over Sphinx 

BV DE SPHINX MAASTRICHT biedt de Benelux-marktsph 1
een compleet en helder assortiment. Dat doen we met
drie merken die elkaar aanvullen en versterken:
Sphinx, Keramag Design en Koralle.
De drie merken zorgen samen voor één compleet assortiment dat alle marktsegmenten bedient.

Sphinx
SPHINX is het merk waaronder BV DE SPHINX MAASTRICHT badkamerconcepten brengt voor het basis- en middensegment. Het merk heeft een grote bekendheid bij consumenten en op de projectmarkt is Sphinx al jaren een begrip. Het productportfolio van Sphinx omvat naast de basisserie Sphinx 300 bijvoorbeeld ook het uitgebreide badkamerconcept Sphinx 345.

Keramag Design
KERAMAG DESIGN is het merk waarmee BV DE SPHINX MAASTRICHT zich op de bovenkant van de markt richt: het hogere midden- en luxe segment. Voorbeelden van deze positionering zijn de vernieuwing van designklassieker Preciosa, gericht op het luxe segment, en de introductie van het badkamerconcept MyDay, gericht op het hogere middensegment.
De serie Cittero is de nieuwste onder de vlag van het merk Keramag Design.

 

 

 

 

Koralle

KORALLE is de merknaam waaronder BV DE SPHINX MAASTRICHT haar uitgebreide assortiment douchewanden, douchebakken en badwanden op de markt brengt. Koralle brengt oplossingen waarbij functionaliteit voorop staat, zonder dat het comfort vergeten wordt. Het brede assortiment sluit naadloos aan bij de badkamerseries van Sphinx en Keramag.

myDaymyDay